Preguntes més freqüents (FAQ)

Quants dies assaja l'orquestra?
L'orquestra assaja els dimecres de 20:00 a 22:30. Esporàdicament, pot convocar-se algún assaig especial, principalment quan hi ha algún concert. Aquests assaigs especials sempre s'avisen amb antelació.

On assaja l'orquestra?
El lloc habitual dels assaigs és el Paranimf, situat al primer pis de l'Edifici Històric de la UB, a la Gran Via de les Corts Catalanes 585 (Plaça Universitat).

Qui pot entrar a l'orquestra?
Tothom que toqui un instrument que formi part de la plantilla d'una orquestra simfònica.

És imprescindible ser alumne de la UB per poder tocar a l'orquestra?
No. L'orquestra está oberta a la participació de tothom que estigui interessat en practicar la música simfònica. Tot i així, a l'hora de cobrir una plaça lliure, en igualtat de condicions tenen preferència els alumnes i antics alumnes de la UB.

Què cal fer per entrar a l'orquestra?
S'ha d'enviar un email amb les dades i sol·licitar una audició. Si l'audició és satisfactòria i hi ha places vacants de l'instrument, aleshores es passa a formar part de la plantilla. Si no hi ha places vacants es passa a una llista de reserva per a futures incorporacions.

S'ha de pagar alguna quota?
No. Per venir a tocar a l'orquestra no s'ha de pagar res. En ésser una activitat voluntaria, sí que demanem el compromís d'assistir a les activitats que s'organitzen. L'incompliment d'aquest compromís pot significar la pèrdua de la plaça.

He de comprar un uniforme?
No necessàriament. Per als concerts, els homes han d'anar amb camisa i pantalons negres i les dones amb faldilla o pantaló i brusa negre o amb un vestit negre. No s'admeten les samarretes com a roba de concert i com a calçat només s'admeten sabates de color negre.

[<<]

© 2018 OUB